Cellini – Bar Prestigio 100% Arabica, 18 pod

Normál ár: 1 810 Ft

Kedvezményes ár 1 267 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 13 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Cellini Bar Prestigio egy magas minőségű Arabica kávékeverék. A lassú pörkölési folyamat növeli a teljes aroma érzetét és kiemeli a közép-amerikai kávék finom savasságát. Fogyasztásának minden egyes pillanata puszta élvezet egy ínyenc számára.

Részletek

TÖRTÉNELEM

1925-ben indította el vállalkozását Amleto Pieri, mind zöldkávé kereskedő az Olasz piacon. 1946 December 4-én fiaival (Umberto és Sergio) nagykereskedelmi jogot kapott a gyarmati termékek nagykereskedelmére. Később Sergio Pieri fiaival (Paolo, Luigi, Marco, és Giovanni) folytatta a kávépörkölési tevékenységet, amelyet még édesapja kezdett el. Az espresso tradíció terén szerzett mélyreható tapasztalatával, a minőség melletti elkötelezettségével, minden egyes kávészem gondos kiválogatásával készítette “Torrefazione Caffè Columbia” termékét, amely kizárólag kávészakértőknek készült, és 5 éven belül piacvezető lett a Toszkánaban.

A Cellini hivatalosan 1985-ben alakult, amikor a Columbia egyesült két másik történelmi Olasz, vezető kávémárkával: Az egyik a Filicori, amelyet 1883-ban alapították Bolognában, a másik pedig az Eureka, amely 1933-tól működött Genovában.1992-ben Mr. Lutz Quasdorf csatlakozásának köszönhetően (német partnerünk 30 év tapasztalattal az eredeti Olasz Espresso kávé forgalmazás területén), aki együttműködési megállapodást kötött Mr. Giovanni Pierivel, megkezdődött a Cellini márkanév bevezetése a nemzetközi piacokon, amely jelentős növekedést és fejlesztéseket hozott.

Jelenlegi gyártóüzemünk hűen tükrözi cégünk növekedési céljait, és hogy mekkora hangsúlyt fektetünk a minőségre, a technológiai újdonságokra úgy, hogy közben minden esetben, tiszteletben tartjuk a hagyományainkat.

 

cellini

Részletes termékadatok

Termelő, márka Cellini
Típus párnás
Kávé fajta 100% arabica
Koffeinmentes nem
Kiszerelés POD 18 db
Csomagolás papír doboz

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register