Silarus Bucattini bronzhúzott kézműves tészta 500g

900 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 9 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Összetevők: Durumbúza liszt, víz. Lassan szárított, prémium kézműves tészta. A legjobb durumbúzából készült, amit különböző bronz formákon préselnek át. A bronz öntvények használata és a hosszú és gondos alacsony hőmérsékletű szárítás garantálja, hogy a tészta "tartós és rugalmas" lesz. Enyhén durva és porózus felületű, így a mártások és a szószok jobban megmaradnak rajta. Főzési idő: 11 perc. Allergén: glutén.Energia 350 kcal

Zsír 0,25 g

amelyből telített zsírsavak 0,1 g

Szénhidrát 74 g

amelyből cukrok 3,9 g

Rost 3 g

Fehérje 12 g

Só 0,002 mg

 

Részletek

Az olasz élelmiszerek forgalmazásában a piacvezető cégek közé tartozunk Olaszországban és külföldön egyaránt. Élelmiszerekkel foglakozunk és a világ legjobb termékeit ajánljuk, olyan termékeket, amelyek világszerte elismertek és kiválóak: tésztafélék, olívaolaj, paradicsom, sonkák, sajtok és tejtermékek, szarvasgomba, kávé és desszertek.

A Silarus mindenki számára megoldást jelent, aki az olasz hagyománynak megfelelő kiváló minőségű termékeket keres.

Partnereink kereskedők (ügynökök, vevők, importőrök, kiskereskedelmi láncok) és olyan beszerzési csoportok, amelyek kereskedelmi hátteret, és garantált olasz alapanyagokat keresnek. Ezek az alapanyagok OEM jelöléssel (oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel) rendelkeznek. (Megfelelnek a zsidó és arab vallás előírásainak is (kóser és halal).)

Hiszünk az átláthatóság értékében, személyesen látogatjuk meg a gyártó cégeket, a legjobb nyersanyagokat választva ki. Megkóstoljuk termékeiket, hogy garanciát tudjunk vállani az általunk kiválasztott termékek vitathatatlan minőségére. Hiszünk abban, hogy nemcsak a termékek forgalmazói vagyunk, hanem a kultúra: a jó és eredeti élelmiszerek közvetítői.

Az ember az, amit megeszik.
Ludwig Feuerbach


Miért Silarus?

A Silarus egy ablak Olaszországra, egy olyan csatorna, amely kiváló olasz élelmiszerekhez vezet, egy helyről beszerezhető árukhoz a sokféle igény kielégítésére. Hálózatunk a kínálatot és a keresletet közvetlen kapcsolatba hozza egymással. Hálózatunk tagjait a kereskedelem területén támogatjuk, és sikerrel járunk a kiváló minőségű termékek iránti kereslet kielégítésében is. Egyedülálló termékek széles választékával büszkélkedünk, amelyek eredetmegjelöléssel rendelkeznek, és amelyeket a múlt hiteles, hagyományos módszereivel dolgozunk fel. Azon dolgozunk, hogy javítsuk minőségünk színvonalát, csökkentsük a túlzott és felesleges költségeket, (növeljük a haszonkulcsokat) és egységes vállalati képet alkossunk belföldön és külföldön.

Részletes termékadatok

Származási hely Olaszország, Palomonte
Termelő, márka Silarus
Tészta formája pappardelle
Tészta fajta durum

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register