Caillebotte: Párizsi utca: esős nap - kétszínű

Normál ár: 8 990 Ft

Kedvezményes ár 6 290 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 63 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Caillebotte az impresszionisták egyik ismert alakja, és a Párizsi utca az egyik legnépszerűbb festménye. Ha szereted a művészetet, de ugyanakkor a trendi dolgokat is, akkor válaszd ezt az esernyőt a Von Lilienfeld kínálatából, amelyben a művészet és a design egymásra talált. Egy igazi designer esernyő nemcsak esős napokra!

Az ernyő különlegessége, hogy teteje fekete, így akár bele is olvadhatsz vele a tömegbe, miközben belülről titokban a festményt csodálhatod. 

100% esővédelem, és ami igazán fontos: 95% UV védelem is!

Az esernyő öltöztet, legyen veled mindenkor! 

Automata nyitómechanizmus!
A nyél anyaga: fekete üvegszálas kupola váz
A markolat anyaga: puha tapintású fekete műanyag
Ernyő anyaga: 100% poliészter
Esernyő átmérője: 105 cm
Nyél hossza: 88 cm

Részletek

 

A Maren von Lilienfeld és férje, Siegmar von Lilienfeld által vezetett cég Európa egyik legszélesebb választékát kínálja egyedi, luxus, menyasszonyi és csipke ernyőkből. 

 

A cég 1994-ben alakult és az egész világon forgalmazza termékeit. A vállalkozás központja a németországi Hennstedt városban van. 2007 óta a cég zászlója alatt gyártják és forgalmazzák a francia gyártású luxus márkák ernyőit is: Jean Paul Gaultier, Chantal Thomass, Guy de Jean.

 

Maren von Lilienfeld tervezőt az Északi-tenger partjának egyedi klímája és lakhelyének, Sylt szigetének elszigeteltsége inspirálja újabbnál-újabb minták megalkotására. A sok, hosszú, világ körül tett utazás emléke szintén új ötletek forrása.

Részletes termékadatok

Gyártó/előállító Von Lilienfeld

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register