DICK "1893" sorozat – húsvilla 12 cm

57 350 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 574 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

1893_husvilla


Új dimenzióba érkeztünk: itt már nem egyszerű késekről beszélünk. Az 1893-as sorozat kétségkívül a világ legszebb és legjobb vágóeszközei közé tartozik. A 33 rétegű damaszkolásnak köszönhetően minden darab egyedi mintázatú. Egyedülálló, hogy a villanyak és a nyélvég is a legfinomabb damaszkuszi acélból készült. A nyél borítása többrétegű vízhatlan bőr.


Mosása mosogatógépben nem ajánlott, mert az agresszív tisztítószerek, a zárt gépben lévő gőz és nedvesség korróziót okozhatnak. Használat után tisztítsa meg az eszközt lágy mosogatószeres, puha ronggyal.


SZÁLLÍTÁSI IDŐ KÖRÜLBELÜL KÉT HÉT!
A helytelen használatból és élezésből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!
Kérjük, hogy – főként különleges, prémium termékeknél – élezés előtt tájékozódjon a helyes folyamatról, tanácsot szakembertől kérjen.

Ajánlott szakember:
Ambrus Aladár

Részletek

Friedr. Dick

 

Johann Friedrich Dick kovácsműhelyét 1778-ban alapította a németországi Esslingenben. A vállalkozás több mint 230 év után is a család birtokában van, és mára – a világon egyedüliként – a kések, fenőacélok és kiegészítők teljes skáláját gyártja a séfek és hentesek számára szerte a világon. Az évszázados szakmai tradíció, a legjobb alapanyagok használata, a kézi és a legfejlettebb high-tech megmunkálás együttese révén a Dick kés legendává vált.

www.dick.de

Részletes termékadatok

Nyél anyaga bőr bevonat
Nyél színe fekete

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register