DICK "1905" sorozat – santoku kés, hal 18 cm

25 310 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 253 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

DICK 1905 Santoku


Az 1905-ös tervezésű, különleges nyélkialakítású sorozat legújabb kiadása: tradíció és modernitás. Friedr. Dick erős fémpántokkal helyettesítette az addig általános szegecselést: az eredmény kitűnő súlyeloszlás és megragadó látvány. A legjobb német acél (XCrMoVMn) felhasználásával készült.


A japán stílusú santokut egy acéldarabból kovácsolták, a kisebb felületi tapadás érdekében homorú marásokkal látták el. Felhasználási terület: aprítás, szeletelés. A keleti konyha hívei számára könnyen konyhájuk kultikus darabjává válik.


Kézikönyv letölthető innen


Mosása mosogatógépben nem ajánlott, mert az agresszív tisztítószerek, a zárt gépben lévő gőz és nedvesség korróziót okozhatnak, valamint a nagynyomású vízsugár tompíthatja a kés finom élét. Használat után tisztítsa meg a kést lágy mosogatószeres, puha ronggyal.


SZÁLLÍTÁSI IDŐ KÖRÜLBELÜL KÉT HÉT!
A helytelen használatból és élezésből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!
Kérjük, hogy – főként különleges, prémium termékeknél – élezés előtt tájékozódjon a helyes folyamatról, tanácsot szakembertől kérjen.

Ajánlott szakember:
Ambrus Aladár

Részletek

Friedr. Dick

 

A Johann Friedrich Dick kovácsműhelyét 1778-ban alapította a németországi Esslingenben. A vállalkozás több mint 230 év után is a család birtokában van, és mára – a világon egyedüliként – a kések, fenőacélok és kiegészítők teljes skáláját gyártja a séfek és hentesek számára szerte a világon. Az évszázados szakmai tradíció, a legjobb alapanyagok használata, a kézi és a legfejlettebb high-tech megmunkálás együttese révén a Dick kés legendává vált.

www.dick.de

 

Részletes termékadatok

Penge hossza (cm) 18
Nyél anyaga műanyag, fém pántokkal
Felhasználási terület aprítás, szusi

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register