DICK Superior – steak kés 12 cm

Normál ár: 3 760 Ft

Kedvezményes ár 2 632 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 26 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Nagy igénybevételre, profi felhasználásra tervezett kések, könnyű, szegecselt nyéllel. Az otthoni konyhába is jó választás: kifogástalan minőség piacképes áron.


Mosása mosogatógépben nem ajánlott, mert az agresszív tisztítószerek, a zárt gépben lévő gőz és nedvesség korróziót okozhatnak, valamint a nagynyomású vízsugár tompíthatja a kés finom élét. Használat után tisztítsa meg a kést lágy mosogatószeres, puha ronggyal.


SZÁLLÍTÁSI IDŐ KÖRÜLBELÜL KÉT HÉT!


A helytelen használatból és élezésből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!
Kérjük, hogy – főként különleges, prémium termékeknél – élezés előtt tájékozódjon a helyes folyamatról, tanácsot szakembertől kérjen.

Ajánlott szakember:
Ambrus Aladár

Részletek

 Friedr. Dick

 

Johann Friedrich Dick kovácsműhelyét 1778-ban alapította a németországi Esslingenben. A vállalkozás több mint 230 év után is a család birtokában van, és mára – a világon egyedüliként – a kések, fenőacélok és kiegészítők teljes skáláját gyártja a séfek és hentesek számára szerte a világon. Az évszázados szakmai tradíció, a legjobb alapanyagok használata, a kézi és a legfejlettebb high-tech megmunkálás együttese révén a Dick kés legendává vált.

www.dick.de

Részletes termékadatok

Penge hossza (cm) 12
Nyél anyaga szegecselt műanyag
Nyél színe fekete
Felhasználási terület étkezés, steak

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register