Az Ön bevásárlókosara üres.
Az Ön bevásárlókosara üres.
Képes recept a termékhez a Dolce Vita blogon:
Hozzávalók egy főre: 6-8 szál spárga, 1 gerezd fokhagyma, 2 vékony szál újhagyma, 1 ek. szezámmag, 8-10 dkg kínai Mie tészta, 3-4 cm-s friss gyömbér, 3-4 ek. szójaszósz, 1 tk. méz (vagy 1 ek. mirin), 1 ek. olívaolaj vagy szezámmagolaj, 1 tk. csilikrém
1. A spárgákat pucoljuk meg, vágjuk 3 részre
2. Egy lefedhető teflonserpenyőben, olívaolajon kezdjük el a spárgákat párolni a fokhagymával és a szezámmaggal együtt
3. Adjuk hozzá az összes többi hozzávalót: a lereszelt gyömbért, a szójaszószt, a mézet, a csilit. Fedjük le 5-6 percet pároljuk rázogatva, a legvégén adjuk hozzá a feldarabolt újhagymát
4. Közben főzzük ki a tésztát, majd a lecsöpögtetett tésztát keverjük el a szójaszószos spárgával
Gyártó/előállító | Tescoma |
---|