EQUA Flow Freeze BPA-mentes műa. kulacs 800ml

3 890 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 39 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintésBemutatjuk az új generációs EQUA kulacsot, mellyel célunk, hogy a minennapos folyadékpótlást olyan élménnyé tegyük, ami örömet okoz és hozzásegít egy általános jó közérzet eléréséhez. 

Az EQUA Flow kulacs nagyobb és komplexebb, mint az eddig megismert kulacsok, így a sportosabb, aktívabb életmódot folytatók hamar megkedvelik.

FLOW - a flow érzés átjár a sport, a mozgás során, mikor teljesen elmélyülsz abban, amit csinálsz, ezt az érzést szerettük voilna átültetni a kulacsainkba is.

És mit tud az új kollekció?


  • FLOW Freeze kulacs űrtartalma: 800 ml

  • A csomag tartalma 1 db kulacs,

  • Kiváló minőségű BPA-mentes Eastman Tritan műanyagból készült.

  • A kulacs kupakja 100% szivárgásmentes záródást biztosít, azonban szénsavas üdítőitalok tárolására a termék nem alkalmas.

  • A kulacsok könnyűek, így egyszerűen magaddal viheted a nap folyamán.

  • A Flow kollekció 4 tagból áll: Bounce, Beat, Wave és Freeze. FIGYELEM! A Freeze szóló kulacs, ehhez nem tartozék a smoothie kupak!


 


Légy egészséges, környezettudatatos és aktív! Vásárlásoddal csökkented a szeméttermelést és a káros BPA-vegyületek felhalmozódását.


Használd ki ezt az alkalmat és légy Te is az EQUA FLOW család tagja !Részletek

Home

 

Az EQUA története akkor kezdődött, amikor Anže, ügyvezető igazgatónk tengerparti sétája során elkeseredett a hatalmas plasztik üvegek mennyiségén az óceánban. Elgondolkozott azon, hogy hogyan lehetne csökkenteni ezt a Földre egyre inkább nehezedő terhet. Így hozta létre az EQUA-t – a kifejezés két szó, az ECO és AQUA (víz) egyesítéséből származik, és latinul tengert jelent. 


Az EQUA termékek környezetbarátok és számos tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az EQUA BPA mentes kulacsok és üvegkulacsok minőségi alapanyagokból készülnek, amely lehetővé teszi őket meleg italok bennük való tárolására és újrahasznosításra.


Mivel egy tiszta és élhető környezet megteremtésén fáradozunk, az EQUA mindig készen áll, hogy támogassa a pozitív környezeti változásokon dolgozó szervezeteket. Az EQUA nyereségének 10%-átkörnyezettudatosságot hangsúlyozó zöld szervezeteknek adományozza.

Részletes termékadatok

Gyártó/előállító ZkotZ d.o.o.
Anyaga BPA-mentes műanyag
Űrtartalom 0,8 l

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register