Sorrend:
Szerző
10 / oldal
Akció
SOK vagyok – Bíró Lajos

SOK vagyok – Bíró Lajos

Normál ár: 5 580 Ft

Kedvezményes ár 3 910 Ft

Reward Points 39 hűségpont

Tudod, hogyan kell tányért kihúzni, halat prádosítani, libamájat szuvidolni, borjút konfitálni? Azt hiszed, nem tudsz főzni? Vagy eddig úgy gondoltad, tudsz?! Ezzel a könyvvel minden kétséged szertefoszlik, minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt a konyhába indulsz szerencsét próbálni – és ha már ott vagy, akkor is.
Ez a könyv Bíró Lajosról szól. Még akkor is, ha valamelyik elképesztően egyszerű, meghökkentően finom ételének receptjét olvasod is éppen!

 

Beleolvasok

További információk

Nincs készleten

Akció
Az ízek harmóniája – Francois Chartier Az ízek harmóniája – Francois Chartier

Az ízek harmóniája – Francois Chartier

Normál ár: 4 950 Ft

Kedvezményes ár 3 960 Ft

Reward Points 40 hűségpont
Az ízek harmóniája - Ételek és borok párosításának művészete és tudománya További információk

Nincs készleten

Akció
Simai Kristóf szakácskönyve - Némely étkek készítési módja

Simai Kristóf szakácskönyve - Némely étkek készítési módja

Normál ár: 3 950 Ft

Kedvezményes ár 3 160 Ft

Reward Points 32 hűségpont

"Egy új és rendbe szedett szakácskönyv a házi gazdasszonyoknak, a jó falatokhoz szokott szájnak tetszésére."

A neves drámaíró, Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott – ami azonban sohasem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerző szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességről van szó: itt találkozhatunk először kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a paradicsom használatának első feljegyzése is.

Minden kezdő, haladó vagy profi szakács, háziasszony, gasztroblogger könyvespolcán ott a helye.
  

"... egy rendkívüli történeti anyag ... mindenkinek csak ajánlani tudjuk ..."

Molnár B. Tamás és Bittera Dóra, Bűvös szakács blog

 

További információk

Nincs készleten

Rosenstein szakácskönyv - Minden kóser, ami jó

3 990 Ft
Reward Points 40 hűségpont

Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, a hagyományos ételeket és ízeket képviselem. Persze tudom, haladni kell a korral, felnőtt egy új vendéggeneráció, akik egyre kíváncsibbak és igényesebbek. Ezért aztán a modernizációt, a friss irányokat már Robi fiamra bízom. Arra azonban közösen ügyelünk, hogy minden ételünk íze akárhonnan jöjjön is az ötlete rosensteines legyen.

Kettőnk legkedvesebb ételei mellett bepillantást nyújtunk a privát hétköznapjainkba, és közreadunk egy csokorra valót azokból a receptekből is, amiket immár egyre gyakrabban készítünk el odahaza a lányokkal együtt. Mert akárcsak én egykor, már ők is sokszor ott sürgölődnek a konyhában a fazék körül, és kérdezik tőlem, hogy "Papa, ma mit fogunk főzni?".

További információk

Nincs készleten

Sorrend:
Szerző
10 / oldal