33 kemencében és parázson sült finomság - Lépésről lépésre

Only 1 left

Normál ár: 1 399 Ft

Kedvezményes ár 980 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 10 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés


A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is.

Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.

Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!

Részletek

.

Részletes termékadatok

Kiadó Totem Plusz Könyvkiadó
Szerző Kerekes Sándor, Hargitai György, Csigó László
Megjelenés 2015
Nyelv magyar
Kötésmód karton
Oldalszám 64

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register