MICROPLANE – Premium Classic Általános/Héj Reszelő, több színben

6 490 Ft

Elérhetőség: Készleten

  • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 65 hűségpontot kap
  • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

‌- Tartós, ultraéles, rozsdamentes acél, szabadalmaztatott rács szerkezetű pengék - amerikai gyártmány
- Ergonómikusan tervezett, puha tapintású nyél
- Gumi végek, a munkaasztal karcolódásának megelőzésére
- Mosogatógépben mosható
- Pengevédő burkolat (mosogatógépben nem mosható)
- Méretek: 32,5 cm x 3,5 cm x 3,0 cm
- Reszelő felület: 20,0 cm x 2,5 cm

Ez a típus történelmet írt. Faráspolyként alakított. Nélkülözhetetlen eszközzé vált profi szakácsok és háziasszonyok számára egyaránt. Világszerte vezeti az eladási statisztikákat. A híres Általános/Héj Reszelő penge nagyon finomra vágott reszeléket készít, ami „angyal hajra“ emlékeztet.

Ideális citrusok héjához, gyömbér-, kemény sajt-, szerecsendió-, fokhagyma reszeléséhez.

Ez a típus 12 féle színben érhető el: fekete, piros, sárga, narancs, zöld, türkiz, lila, magenta, fehér, szürke, babakék (új!), retro zöld (új!)

Tisztítás:
Javasoljuk használat után a pengét folyó vízzel elöblíteni. Ha esetleg reszelék szorult volna a fogak közé, vagy rátapadt volna a sajt, vaj, stb, egy erre a célra rendszeresített fogkefével vagy körömkefével gyengéden dörzsöljük meg.

* Kötelezően kitöltendő mezők

6 490 Ft

Részletek

 A Microplane® sztori, 

A famegmunkálástól a konyháig...
A főzés rajongói ma már világszerte ismerik a sztorit: A nagy pillanat 1994-ben érkezett el, amikor egy kanadai háziasszony narancsos süteményt készített. Mivel nem boldogult a régi reszelőjével, elcsente a férjétől az egyik kedvenc famegmunkáló szerszámát. Elhúzta a narancsot a pengék között, és lenyűgözte az eredmény:
A csipkéhez hasonló narancshéj-forgácsok hópelyhek módjára hullottak alá a szerszám felületéről. A felfedezés, hogy a Microplane® famegmunkáló eszköz olyan könnyedén állította elő a pehelykönnyű narancsforgácsokat, ahogyan korábban senki nem gondolta volna, megteremtette a Microplane® konyhai reszelők sikerének alapjait.
Létrejött egy teljesen új, otthoni és professzionális konyhai használatra egyaránt alkalmas reszelő-termékcsalád. A fogadtatás minden képzeletet felülmúlt. Nem csak hogy helyet kapott az eszköz minden otthoni és éttermi konyhában a világon mindenütt, de egyenesen „nélkülözhetetlen" konyhai reszelővé vált.
Azóta a Microplane® reszelői bebizonyították, hogy jobban használhatók mint más reszelők, köszönhetően a több évtizedes tapasztalatok alapján kifejlesztett speciális vegyi eljárásnak, amivel az ultraéles vágófelületeket készítik. A sajtolt reszelőktől eltérően a Microplane® reszelők erőfeszítés nélkül vágják át magukat a kemény és puha ételeken, alapanyagokon egyaránt, szakítás és foszlányok nélkül.
Ennek a speciális gyártási eljárásnak a feltalálójaként a Microplane® forradalmasította a konyhai reszelőket, amihez a hivatásos séfek és az otthoni szakácsok lelkes támogatását élvezi.

A KONYHAI ESZKÖZÖK TERVEZÉSÉNEK CSÚCSTECHNIKÁJA

Minden Microplane® termékre jellemző:

 • Az eredeti / védjeggyé vált technológia
 • Microplane® - A fotóvésés eljárásának megalapítója
 • Tartós, ultraéles, rozsdamentes acél, szabadalmaztatott rács szerkezetű pengék - amerikai gyártmány
 • Repedések, szakadés és foszlányok nélkül aprítja az élelmiszereket, így megőrzi és felerősíti az étel aromáját és ízét
 • Erőfeszítés nélkül reszelhet kemény és puha sajtokat, zöldségeket, citrusféléket, dióféléket, fűszereket, gyömbért, fokhagymát, szarvasgombát, csokoládét, stb
 • Kézbe simuló, puha tapintású nyél, műanyag védőburkolat a könnyű tárolás érdekében
 • Mosogatógépben mosható / A védőburkolat csak kézzel mosható
 • Világszerte használják és támogatják az otthoni és professzinális szakácsok.


A Microplane központja Russellville városában Arkansas államban található az Amerikai Egyesült Államokban. A családi tulajdonban lévő gyár vékony fém eszközök gyártására szakosodott otthoni és ipari felhasználásra. Majd 40 évnyi tapasztalattal rendelkezik a “fotóvésés” eljárásban, melyet szabadalmaztatott és egyedileg alkalmaz. A cég 1990-ben mutatta be a famegmunkálás forradalmian új eszközét. Ezt követték a konyhai eszközök 1994-ben, majd szakmai tapasztalatát továbbfejlesztve a technológiát átültették a szépségápolásba is 2004-ben. Észak-amerikai és európai működésüket világszintű disztribúciós hálózat követte. A cég mostanra számos forradami szabadlmat tudhat magáénak.

 

Részletes termékadatok

Gyártó/előállító Microplane
Anyaga rozsdamentes acél

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register