Rosenstein szakácskönyv - Minden kóser, ami jó

3 990 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 40 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, a hagyományos ételeket és ízeket képviselem. Persze tudom, haladni kell a korral, felnőtt egy új vendéggeneráció, akik egyre kíváncsibbak és igényesebbek. Ezért aztán a modernizációt, a friss irányokat már Robi fiamra bízom. Arra azonban közösen ügyelünk, hogy minden ételünk íze akárhonnan jöjjön is az ötlete rosensteines legyen.


Kettőnk legkedvesebb ételei mellett bepillantást nyújtunk a privát hétköznapjainkba, és közreadunk egy csokorra valót azokból a receptekből is, amiket immár egyre gyakrabban készítünk el odahaza a lányokkal együtt. Mert akárcsak én egykor, már ők is sokszor ott sürgölődnek a konyhában a fazék körül, és kérdezik tőlem, hogy "Papa, ma mit fogunk főzni?".

Részletek

Fogadják tőlünk jó szívvel ezt a receptgyűjteményt, teljen benne legalább annyi örömük, mint amilyen örömmel mi ezt a könyvet összeállítottuk. Tartsák a konyhában jó helyen a polcon, forgassák sokszor és főzzenek belőle jóízűeket, amikor csak tehetik! 
Rosenstein Tibor

Részletes termékadatok

Kiadó Kossuth
Szerző Rosenstein Tibor
Megjelenés 2014
Nyelv magyar
Kötésmód cérnafűzött, keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám 204

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register