Silarus Lencse konzerv 400g

Only 1 left

Normál ár: 250 Ft

Kedvezményes ár 175 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 2 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Apró szemű hegyi lencse a mediterrán étrend egy másik fontos összetevője. Használhatók levesekhez, vagy egy ötletes körethez. Óvatosan válogatjuk, főzzük és csomagoljuk, hogy megőrizzék természetes édeskés ízüket. Könnyűek és tápanyagokban dúsak a különböző babfélék, a szervezet fontos fehérjeforrásai, különösen a hús- és halmentes táplálkozásban. A babféleségeink rendkívül sokoldalúak a konyhában, ideálisak tésztával, zöldséglevesekben, salátákban.

Részletek

Az olasz élelmiszerek forgalmazásában a piacvezető cégek közé tartozunk Olaszországban és külföldön egyaránt. Élelmiszerekkel foglakozunk és a világ legjobb termékeit ajánljuk, olyan termékeket, amelyek világszerte elismertek és kiválóak: tésztafélék, olívaolaj, paradicsom, sonkák, sajtok és tejtermékek, szarvasgomba, kávé és desszertek.

A Silarus mindenki számára megoldást jelent, aki az olasz hagyománynak megfelelő kiváló minőségű termékeket keres.

Partnereink kereskedők (ügynökök, vevők, importőrök, kiskereskedelmi láncok) és olyan beszerzési csoportok, amelyek kereskedelmi hátteret, és garantált olasz alapanyagokat keresnek. Ezek az alapanyagok OEM jelöléssel (oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel) rendelkeznek. (Megfelelnek a zsidó és arab vallás előírásainak is (kóser és halal).)

Hiszünk az átláthatóság értékében, személyesen látogatjuk meg a gyártó cégeket, a legjobb nyersanyagokat választva ki. Megkóstoljuk termékeiket, hogy garanciát tudjunk vállani az általunk kiválasztott termékek vitathatatlan minőségére. Hiszünk abban, hogy nemcsak a termékek forgalmazói vagyunk, hanem a kultúra: a jó és eredeti élelmiszerek közvetítői.

Az ember az, amit megeszik.
Ludwig Feuerbach


Miért Silarus?

A Silarus egy ablak Olaszországra, egy olyan csatorna, amely kiváló olasz élelmiszerekhez vezet, egy helyről beszerezhető árukhoz a sokféle igény kielégítésére. Hálózatunk a kínálatot és a keresletet közvetlen kapcsolatba hozza egymással. Hálózatunk tagjait a kereskedelem területén támogatjuk, és sikerrel járunk a kiváló minőségű termékek iránti kereslet kielégítésében is. Egyedülálló termékek széles választékával büszkélkedünk, amelyek eredetmegjelöléssel rendelkeznek, és amelyeket a múlt hiteles, hagyományos módszereivel dolgozunk fel. Azon dolgozunk, hogy javítsuk minőségünk színvonalát, csökkentsük a túlzott és felesleges költségeket, (növeljük a haszonkulcsokat) és egységes vállalati képet alkossunk belföldön és külföldön.

Részletes termékadatok

Termelő, márka Silarus
Származási hely Olaszország
Glutén Gluténmentes

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register