SOK vagyok – Bíró Lajos

Normál ár: 5 580 Ft

Kedvezményes ár 3 910 Ft

Elérhetőség: Nincs készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 39 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Tudod, hogyan kell tányért kihúzni, halat prádosítani, libamájat szuvidolni, borjút konfitálni? Azt hiszed, nem tudsz főzni? Vagy eddig úgy gondoltad, tudsz?! Ezzel a könyvvel minden kétséged szertefoszlik, minden kérdésedre választ kapsz, mielőtt a konyhába indulsz szerencsét próbálni – és ha már ott vagy, akkor is.
Ez a könyv Bíró Lajosról szól. Még akkor is, ha valamelyik elképesztően egyszerű, meghökkentően finom ételének receptjét olvasod is éppen!


 


Beleolvasok

Részletek

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi "szakma-narkós", a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának - bevallja, hogy nagyon élvezi.
Botrányos finomságai, pofátlan ínyencségei 153 válogatott receptje, életének izgalmas, olvasmányos sztorijai, szakmai hitvallása, életfelfogása hamar meghódítják a mai hedonista "krúdygyulákat" éppúgy, mint a divatos, sznob hobbiszakácsokat és a hétpróbás vagy éppen abszolút kezdő háziasszonyokat. Az igazi MAGYAR konyha legjobb hagyományainak ÚJRATEREMTŐJE, ÚJRAGONDOLÓJA, akinél semmi sem az, aminek látszik, mégis minden kompozíciója az üzeni: na, most megtudod, milyen is igazából a kedvenc ételed!

Részletes termékadatok

Kiadó T.bálint
Szerző Bíró Lajos
Megjelenés 2010
Nyelv magyar
Kötésmód cérnafűzött, keménytáblás
Oldalszám 241
Méret (mm) 205 x 290

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register