Kedves Vásárlónk!

Hogy a karácsonyi ajándéknak szánt termékeket időben megkaphassa és a kellemetlenségeket elkerülhessük, kérjük, legyen figyelemmel az alábbiakra:

- A könyvek beszállítási határideje a nagykereskedésekből hosszabb, mint a többi terméké. Amennyiben biztosan hozzá szeretne jutni a kiválasztott könyvhöz, kérjük, adja le rendelését legkésőbb december 13-án.

- Az egyéb termékeket lehetőség szerint rendelje meg december 18. péntekig, hogy a nagykereskedésekből mi is beszerezhessük azokat időben.

Ezen időpontok után feladott rendelések termékeinek ünnepek előtti megérkezését nem tudjuk garantálni.

A Pick Pack pontra történő rendelés központunkból vidéki átvételi helyre történő szállítása 2 munkanap, tehát legkésőbb 20-án szerdán fel kell adnunk csomagját, hogy azt még az ünnepek előtt át tudja venni, ezért kérjük vidéki vásárlóinkat, hogy ezt számolják bele a csomag megérkezésébe.
A futáros házhozszállítás ideje 1 munkanap, kései rendelés esetén érdemes ezt választania.

Ünnepekre szánt csomagok utolsó feladása:
Pick pack pont esetén (vidék) december 20.
Pick pack pont (Budapest) és GLS pont esetén december 21.
Házhozszálíltás esetén december 21.

Központi irodánk, azaz a pesti átvételi pont (ld. a lap alján található kapcsolati információkat) december 23-tól január 2-ig zárva tart. Ez idő alatt a megrendelések feldolgozása, a csomagküldés és a pesti áruátvétel szünetel.

Köszönjük megértését.


Boldog, békés Karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk! 

 

Dolce Vita Konyha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem található termék a megadott feltételekkel.