Végtelen Spagetti – Vrábel Krisztina

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár 3 190 Ft

Elérhetőség: Készleten

    • Reward Points Vásárolja meg a terméket és 32 hűségpontot kap
    • Csak regisztrált vásárlók részére

Gyors áttekintés

Családi receptek, mesés finomságok.

Sokszor elmondjuk a gyerekeknek, az étel nem játék. Mutassuk meg nekik, hogy az ételkészítés viszont az! Méghozzá az egyik legjobb közös játékunk lehet!

Ötven, a gyerekek segítségével is könnyen megvalósítható, egészséges recept szerepel Vrábel Kriszta, a Dolce Vita Blog szerzőjének legújabb, családi szakácskönyvében, amelyben a receptek egy-egy jól ismert mesefigurához köthetők. Megsüthetjük Boribon kalácspudingját, Bogyó és Babóca csokoládés kekszét vagy éppen Rumini narancsos-vaníliás rakott piskótáját.

Ötletek reggelire, tízóraira, hétvégi ebédekre, ünnepekre.

Ha DEDIKÁLTATNI szeretnéd az áruházban megrendelt könyvet, írd meg nekünk, milyen szöveggel kéred és küldd el a dedikalas[kukac]dolcevitakonyha.hu címre.

A könyv egyedi szöveggel való dedikálása csak előre fizetéssel, az összeg beérkezése után történik meg! A rendelés lezárásakor kérjük, válassz az alábbi lehetőségek közül:
- online bankkártyás fizetés
- előre utalás
- paypal 

Lapozz bele, itt!  Lapozz bele!

Részletek

Pár éve kitaláltam egy mesét két kisfiúról, akik nagyon szeretnek aludni. Minden este, a nap végén, vacsora és fürdés után alig várják, hogy az ágyukba fekhessenek, magukra húzhassák pihe-puha takarójukat és álomba szenderüljenek. Hiszen az álmokban, a képzelet birodalmában bármilyen csodálatos dolog megtörténhet, még olyan is, amilyen a valóságban nem létezhet. A fiúkat minden este újabb kalandos utazás várja egy-egy különleges országba.

Jártunk már többek között a számok birodalmában, gumicukorföldön, gyümölcs- és csokoládéországban, a sport birodalmában, gyógyulás földjén, robotvilágban és Spagetti-földön, ahol végtelen hosszú spagettik tekerednek magas hegyekké, miközben lábukat paradicsomtóba áztatják. Ahol a király, a végtelen spagettimezők ura és a tésztabirodalom katonái nem engedik el addig az idegen utazókat, amíg meg nem esznek egy nagy tál zöldséges pastát.

Innen tehát a Végtelen Spagetti könyvcím. Úgy érzem, minden benne van, ami minket a mesékhez és az ételekhez fűz. Meséljetek sokat a gyerekeknek, könyvből, és aki még sosem próbálta, fejből is! Nem egyszerű, de nagyon jó érzés előbányászni magunkból a bármit elképzelni tudó, határtalan fantáziájú kisgyermeket.

Vrábel Krisztina

Részletes termékadatok

Kiadó Pozsonyi Pagony
Szerző Vrábel Krisztina
Megjelenés 2013
Nyelv magyar
Kötésmód ragasztókötött, puhatáblás
Oldalszám 160
Méret (mm) 220x220

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register