Sminktetoválás a természetes vonások esztétikus kiemelésére

Sminktetoválás a természetes vonások esztétikus kiemelésére

Minden nő arra vágyik, hogy lehengerlő formában legyen olyankor is, ha éppen nincs túl sok energiája foglalkozni a megjelenésével. A sminkelés olykor végtelenül fárasztónak tűnhet, és mindannyian tudjuk, hogy az önbizalom egyik kulcsa az esztétikus megjelenés. Míg a szépség valóban relatív, a harmonikus és kifinomult összhatás nem az. Minden arcforma és minden sajátos vonás megkívánja a rendezettséget és törődést.

A fodrász és a kozmetikus felkeresése sokunk számára alapvető lépésnek tűnik, tartós sminktetoválás kapcsán azonban megoszlanak a vélemények. Pedig mi sem praktikusabb annál, mint olyan megoldást keresni – például szemöldökünk természetes tónusának kiemelésére -, mely mindig, még a legzsúfoltabb napokon is biztosítja számunkra a friss és fiatalos megjelenést.

A sminktetoválás hallatán sokakban erős, vastag kontúrok, természetellenes vonalak képe idéződik fel, pedig a modern sminktetoválás ettől nagyon is távol áll, főleg, ha profi szakember kezeire bízzuk magunkat. Ma már egyébként sem divat a túlzottan mesterkélt hatás mondjuk egy szemöldök- vagy egy szájtetoválás esetében.

A sminktetoválás kevésbé ismert előnye, hogy amennyiben például nem vagyunk megelégedve ajkaink tónusával, és úgy érezzük túl élettelennek hat tőle a megjelenésünk, lehetőségünk van rá, hogy néhány árnyalattal rózsásabb, de teljesen természetes ajkakat kapjunk. Amikor a nagy sietségben nincs időnk szemceruzát használni, szinte azonnal megkapjuk a kérdéseket: olyan fáradtnak tűnsz, minden rendben? Egyetlen finom vonal is teljesen megváltoztathatja arcunk hangulatát. A szemhéjtetoválás segítségével a tekintetünk szinte kinyílik”, és olyankor sem tűnik arcunk élettelennek, ha valójában kimerültek vagyunk.

A szolgáltatás tehát maximálisan személyre szabott. Egyikünk arca sem tekinthető egyszerű sablonnak, mindenki más megoldás révén éri el a számára előnyös külsőt. A döntésben segítségünkre lesz egy a profi sminktetováló mester. Az ő munkája nem csupán annyiból áll, hogy automatikusan elkészíti azt, amit a vendég kér. Egy szakmájára igényes, profi tetoválómester teljesen egyénre szabottan elemzi az ügyfél arcát, javaslatot tesz a megfelelő tónus kiválasztására az egyéni preferenciák mentén. A minőségi sminktetoválás előfeltétele továbbá a profi eszközhasználat, valamint a legmodernebb eljárások ismerete. Ezért is fontos, hogy olyan személyre bízzuk rá vonásaink finomhangolását, aki szenvedéllyel és folyamatos önfejlesztéssel viszonyul a hivatásához.

124 Comments

Comments are closed