Menyasszonyi ruha kellékek a tökéletes sziluett megteremtéséhez

Menyasszonyi ruha kellékek a tökéletes sziluett megteremtéséhez

Szeptember beköszöntével egyre inkább a színpompás őszi esküvőké a főszerep, ahol az aranyló falevelek romantikája és az őszi természet varázslata eggyé válik.

Az idei esküvői trendek között a menyasszonyi ruha, illetve a kiegészítők terén is izgalmas újdonságokkal találkozhatunk.

Az őszi esküvők különlegessége, hogy lehetőséget teremtenek az egyedi, hangsúlyos, kissé nehezebb” és strukturáltabb anyagok, illetve a gazdagon megmunkált, ornamentális kiegészítők felvonultatására. Az Almássy Éva szalonban a menyasszonyi ruha kollekció darabjai között szintén megtaláljuk a romantika és a természet által ihletett fazonokat, legyen akár modern, romantikus vagy éppen vintage sziluett az elképzeléseink fókuszában.

Kiegészítők: funkcionalitás és esztétikum egy csokorban

Az őszi időjárás bizonytalan és szeszélyes kimenetele miatt az esküvői ruhákhoz választott kiegészítők nagy jelentőséggel bírnak. Az őszi esküvők egyik kedvelt kiegészítője a boleró, mely nem csak védelmet biztosít egy vékonyabb anyag felhasználásával készült, vagy ujjatlan menyasszonyi ruha kíséretéhez, de esztétikai szempontból is megkoronázza a megjelenést.

Az esküvői időpont és helyszín kiválasztása során sokszor nehéz előre megjósolni az időjárást. Az őszi és téli esküvők esetében különösen fontos szempont lehet a hűvösebb időre való felkészülés. A bolero egy könnyen hozzáadható, stílusos réteg, amely melegen tart minket anélkül, hogy elveszne a menyasszonyi ruha eredeti eleganciája.

A menyasszonyi ruha és az esküvői ékszer pazar találkozása

Az Almássy Éva szalonban a menyasszonyi ruha kínálat mellett a különböző kiegészítők is jelentős szerepet kapnak. Így a ruhapróba alkalmával nem csupán esküvői ruha kérdésében találunk megoldást az üzlet falai között. Egy jól megválasztott nyakék, vagy egy finoman kidolgozott hajdísz elemi összetevője lehet a sziluettünknek, így érdemes kiemelt figyelmet szentelni ezen kellékek kiválasztására.

Bátran bízzuk rá magunkat a szalonban dolgozók szakértelmére és élvezzük ki a sokszínű kínálat minden varázslatos előnyét.