Esküvői ruha szikrázó téli hónapokhoz hangolva

Esküvői ruha szikrázó téli hónapokhoz hangolva

Bár minden évszak egyedi szépséggel bír, van valami igazán különleges a téli esküvőkben. Mesebeli és varázslatos hangulat teszi még romantikusabbá a pillanatot, a pazar színek, a gazdagon texturált szövetek, a szikrázó fények egyedülálló látványt nyújtanak. Képzeljük csak el, hogy milyen esküvői felvételek születhetnek a hófödte tájon, az örökzöldek között, vagy a zúzmarás, üvegszerű lerakódások függönye alatt.

Érdemes tudatosan az évszakhoz hangolódnunk az öltözékünkkel. A jeges évszak új kapukat nyit meg az esküvői ruha divat előtt. Látványos, téli csodaországba illő sziluettek vagy leegyszerűsített, testhezálló, minimalista kompozíciók varázsolnak el minket évről évre.

Csakúgy, mint bármely más évszakban, a téli menyasszonyok számára sincsenek kőbe vésett szabályok, csupán stílusirányt mutató javaslatok. A család és a barátok elismerő pillantásaitól övezve, önbizalommal telve érkezhetünk meg a hitvesünk elé, ha az esküvői ruha kiválasztásakor szem előtt tartunk néhány kulcsfontosságú szempontot.

Ügyeljünk a személyes stílusunkra, és az alkati adottságainkra; beszéljük át a menyasszonyi ruhakölcsönző munkatársaival a nyakkivágásokra, a szabászati megoldásokra vonatkozó jegyeket, melyek kihangsúlyozhatják szépségünket, és elrejthetik a kevésbé előnyös részleteket. Fontos, hogy teljesen felszabadultnak és magabiztosnak érezzük magunkat a viselt darabban. Az esküvői ruha értünk van, és nem fordítva.

Az alacsony hőmérséklet mindenképpen irányadó, használjuk ki a különböző rétegeket a megfelelő fedettség és melegen tartás érdekében. Népszerűek a nyakat takaró és földig érő sziluettek, az elegáns szőrmekabátok, a kosztümkabátok, a bukléblézerek, vagy a vastag és kötött kiegészítők.

A téli esküvői ruha jellemzően a nehezebb szövetekből épül fel, mint a mikádó vagy a brokát, hőtartó jellegük és impozáns jellegük miatt igen kedveltek, de népszerű még a szatén vagy a selyem, ugyanis enyhe fényük csodásan mutat a szikrázó téli tájban. Aki egy kicsivel több csillogást szeretne, nyugodtan elköteleződhet a glamour stílus irányába, a flitteres, gyöngyös díszítések, a túlméretezett ujjak, masnik és izgalmas szegélyek nem mindennapi módon keltik fel a figyelmet.

Egy téli esküvő tökéletes hangulatot teremt ahhoz, hogy hercegnői stílust öltsünk magunkra romantikus tüllrétegekkel kiegészítve, vagy letisztult és strukturált sziluettben mondjuk ki a boldogító igent. A lehetőségeink szinte végtelenek, éljünk velük jól.