Esküvői ruha ujj és egyéb fontos részletek

Esküvői ruha ujj és egyéb fontos részletek

Az esküvői ruha megkülönböztető jegyeire gondolva, sokszor figyelmen kívül hagyjuk az ujjakat. Pedig ezek olyan elemei a ruhánknak, melyek egészen másfajta megjelenést adhatnak a végső sziluettünknek. A praktikumot tekintve úgy tűnhet, hogy a hosszú ujj a hűvösebb időjáráshoz ajánlott, míg a teljesen ujjatlan esküvői ruha a forró nyári napokhoz, de ez közel sincs így.

Nyáron is viselhetünk hosszú ujjal ellátott fazont, ami szinte leheletvékony, szellős anyagból készül, vagy ahol a kart csupán finom, áttetsző csipke borítja. Egy zimankós téli esküvőn pedig akár egy teljesen pánt nélküli esküvői ruha is ékesíthet minket, csupán gondolnunk kell valamilyen meleg kiegészítőre, amit magunkra teríthetünk. Gyönyörű bolerók, pelerinek és esküvői kabátok között válogathatunk.

A rövid ujjak a válltól egészen a könyékig tarthatnak, a háromnegyedes ujjak pedig a csukló és a könyék közé esnek. Az esküvői ruha stílusától és az anyaghasználattól függően sokféle megoldással találkozhatunk: a laza sifonruhák bő ujjaitól kezdve a hercegnős puffos ujjakon át az üde virágszirom ujjakig. A hosszú, testhezálló ujjak kissé formálisabbnak hatnak, míg a lágy esésű fazonok vintage vagy bohém megjelenést kínálnak.

A kölcsönzés során bátran adjunk hangot a legbelsőbb vágyainknak. Meséljük el, hogy milyennek látjuk magunkat, amikor az esküvőnk napját képzeljük el magunk előtt. Milyen menyasszonyi ruha szerepel a képzeletünkben? Térjünk ki a részletekre is, bármilyen információ fontos lehet. A kiegészítők sorában megtaláljuk az öltözékünket teljessé varázsoló ékszereket, hajdíszeket, fátylakat, kesztyűket vagy cipőket. Rengeteg csodás elem révén tehetjük még szebbé a megjelenésünket.

Amennyiben teljesen tanácstalanok vagyunk az esküvői ruha kérdésében, akkor sincs miért aggódnunk. Nagyon sok menyasszony érkezik bizonytalanul a próbákra, a sokoldalú kínálatnak és a hozzáértésnek köszönhetően végül mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. Rengeteg fazon, számtalan gyönyörű anyag és szín, klasszikus és modern megoldások, és mind a legnagyobb tervezők és legtehetségesebb alkotók munkáját dicséri.

Koszorúslány ruhák, esküvői alkalmi ruhák a család kisebb és nagyobb tagjai számára, örömanya ruhák és menyecske ruhák is a kínálat részét képezik.